- Få dæ hår på baillan!

hafors1195682387


Det e mæ helt uforståelig at en tilsynelatende oppegående mann som Åge Hareide klarer å gjøre de samme feilan gang etter gang. John Arne Riise, rødtoppe sjøl, går ut i media og sir at det ekke Hareide sin feil, men dem på banen sin feil at Norge ikke klare bedre resultata. Men da spør æ dæ Rødhette, kæm i faen e det som velge ut de 11 som skal starte?! Kæm i helvette e det som velge taktikken som skal brukes?!

Svaret er Åge Hareide!

Så enkelt e det. Men godeste Riise e vel ikke den skarpeste kniven i skuffa til Norge akkurat. Først: Kossn e det mulig å ta ut Martin Burger Andresen?! Han hold overhodet ikke landslagsnivå, og det har han ikke gjort på lenge. Og samma vil æ si om MGP, han har underprestert de siste 10 kampan førr Norge, men neida dem har fått utdelt klippekort hos Hareide. Når et lag som Norge spille rævva som dem har gjort nu i hele Hareides tid, da nytte det ikke å bruke de samme spilleran. De som ikke hold nivå, røkke du ut av laget som den verste flisa i tåa! Og gir beskjed om at dem har ingenting å gjøre på landslaget før dem vise sæ god nok for det. Det e det som kalles å ha hår på baillan!! Det har ikke Hareide.

Det fins sikkert hundrevis av spillera i Norge nu som vil dø førr å spille med flagget på brystet, og bare den innstillinga bør få Hareide til å vurdere koffør han tar ut dem han tar ut.

For det andre: Under kampen mot Island så klare altså taktikkgeniet Hareide og bytte ut de to beste spilleran til Norge Carew og Skjelbred. Carew som e en mørk bauta der fremme, som får islenderan til å skjelve i underbuksa og ønske at dem var hjemme å skreiv på sine gudekvad. Målteft og sterk som en okse. Skjelbred, lille jævlen som spring fra han våkne til han går å legg sæ. Han gir ikke opp i det hele tatt, peise på som faen og e med på å sette et offensivt preg på et nok så tafatt Norge-lag.

Så til dæ Sondre Kåfjord: Når du nu innser at kameratskap ikke lønne sæ på høyt nivå mellom leder og ansatte/spillere så kan du gladelig ringe mæ, så skal æ gjøre en garantert bedre jobb for Norge. Og æ love disiplin, respekt og innsats! Æ har heldigvis ikke nåt klippekort å dele ut, eneste æ blir å dele ut e enveis billett med buss hjem for de spilleran som ikke orke å blø førr drakta.

5 kommentarer

Julie

11.sep.2008 kl.10:52

Hoho, heia Hareide. Tulla.

André Luca

11.sep.2008 kl.11:03

Hehe... du tuller ja? Nei e nok nådeløs i min kritikk, men har sett mæ så lei av å se Norge gjøre de samme teite feilan =)

Julie

11.sep.2008 kl.11:10

Takk for "råd" :-) Du veit; det e mangel på sjøldisiplin her i gården. Men krysse fingran for at det ordne sæ :-)

Julie

11.sep.2008 kl.11:22

Ja, det e deilig!

Mauno

11.sep.2008 kl.17:28

Enig

Skriv en ny kommentar

Luca

Luca

25, Trondheim

Kategorier

Arkiv

hits