Skuffende av E24

e24


Les denne artikkelen:

http://e24.no/boers-og-finans/article2684820.ece

Det er usmakelig, latterlig og hårreisende journalistikk fra E24-journalist Johann D. Sundberg. Her går DnB Nor Markets ut med en liste over "alle" bankene i Norge som forteller hvor trygge de er, og hvem som kommer best ut og hvem som kommer dårligst ut.

La meg spørre: Er det en tilfeldighet at den "beste" banken er DnB Nor Bank?

Jeg må virkelig trekke på smilebåndene. Kan vel ikke si at dette er kritisk journalistikk. DnB Nor Markets er vel heller inhabil til å gjøre en slik rangering, men det morsomte er at de har bare tatt med de bankene som har dårligere rating enn seg selv, og utelatt de som har bedre og like god rating.

fokus980408d


Hvor ble det av Fokus? Eller Nordea for den saks skyld?

Det er to banker med beste ratingene i Norge, men dette vil jo selvfølgelig ikke DnB Nor Markets ha med i sin liste, ettersom den er laget som et verktøy i deres markedsføringsstrategi. Noe desverre Sundberg bet på.

Kjenner jeg rutinene rett, så har vel klokingene rundt bordet på DnB Nor Markets laget denne listen, og sendt ut til X antall redaksjoner som en "objektiv pressemelding". Så i en hektisk dag på jobb, klarer ikke filteret til redaksjon i E24 å stoppe denne reklamen.

Bare for å ha sagt det, leser jeg E24 flere gang for dagen, hver dag. Men måtte som sagt trekke litt på smilebåndene av denne artikkelen.

Én kommentar

Luca

30.sep.2008 kl.21:48

...og ja vet at Fokus Bank er dansk, og Nordea svensk. Men gitt hvem listen kommer fra bør E24 være mer kritisk. =)

Skriv en ny kommentar

Luca

Luca

26, Trondheim

Kategorier

Arkiv

hits