Rockstar Luca doin` Trondheim!!

30102008280

Famous for his songs like: "Shavin` all my bitches", "To do the world" and "Ecalyptycus crisis", rockstar Luca visited the pale city of Trondheim and its inhabitans. After just five songs, the girls of Trondheim ran down the stage, jumping on to their idol, giving the rockstar no other option to cancel the rest of the concert. Though Luca seemed disappointed, reports tells that he had a big smile around his face when 50 girls attended his afterparty with his crew.

Oooookey here´s the real story: Kom hjem fra jobb en onsdag, og ante fred og ingen fare... så tikke det inne ei melding fra Chris: "Hey, vil du være med halloweenparty?" Og jeg svarte at det hørtes kult ut, og hva han skulle kle seg ut som. Han svarte da: "italiener" ...javel tenkte jeg, lurer på hva som er så skummelt med en italiener. Men gitt at jeg aldri har feiret halloween og eeeegentlig syns halloween er nåt american crap, så bestemte jeg meg for å dress up. Jeg skulle være en skummel a la gotisk, a la bad rockstar.

Så møter jeg Chris på moholt, og glunten hadde vel faen ikke kledd seg ut som en italiener. Han så ut som den samme snobbete bærumsgutten som han alltid gjør. Og på festen så var det ikke ensjel som hadde kledd seg ut, følte meg smålur der jeg satt. Men det artigste var at ingen trodde jeg heller var kledd ut, de trodde jeg var en gotisk rockstar, and I let them =)

2 kommentarer

Ida

04.nov.2008 kl.19:00

Endelig har gratisklær fått egen nettside for nordmenn. Mye bedre og lettere å tjene poeng til gratis gavekort på Gina t og H&M. Trykk på linken, så får du 50 p inkludert. www.gratisklaer.no/Register.asp?r=6041

Rachel

27.des.2008 kl.23:17

duh, du e jævlig dårlig på å blogge ass!!!

Skriv en ny kommentar

hits