Broken toe

Etter å ha fått litt pepper fra en av mine bedre halvdeler her i Trondheim, om at bloggen brukes for lite, så måtte jeg nå sette meg ned og være litt aktiv. Har ingen mål med denne bloggen, har hørt at folk kan tjene penger og ting på å blogge. Så hvis noen absolutt føler for å sende penger eller ting, så kan jeg godt motta de. og seff blogge litt om det =)

13022009324
Men så over til tåa mi. Den er knekt, og har vært det ei stund nu. Sånn egentlig tør æ påstå, uten å ha nåt medisinsk bakgrunn, at tåa e grodd nu. Siden det er en måned siden den knakk. Hadde aldri trodd jeg skulle bli så handikapet av ei brekt tå, men tro meg bare det å hente et glass iskald Cola fra kjøkkenet er en umulighet på krykker. Krykkene har sine fordeler også da. Stort sett på de fleste uteplassene har jeg sluppet forbi køen med krykkene, og har blitt geleidet til et eget bord. Folk har både hentet og betalt drikka for meg... herlig. Så har det selvfølgelig vært noen fulle, unge jenter som kommer bort å synes synd i tåa mi, som vil så gjerne skrive på gipsen og gi meg en klem...

28022009349

Ja så plutselig popper det opp et bilde av meg og Marit Larsen. Jeg måtte jo få krykket meg til konserten hennes på Blæst i Trondheim når hun først var i byen. Jenta er jo bare helskjønn og søt. Har faktisk en herlig personlighet i tillegg. Der fikk jeg selvfølgelig også eget bord, mannen med krykkene. Men bordene var plassert helt bakerst i lokalet, og fikk lissom ikke være helt opp i henne under konserten, som alle andre elleville fans. Hehe... men jeg måtte jo få hilse på Marit når jeg først hadde slitt meg til Blæst med krykker. Etter konserten spurte jeg Jim the pirate i bandet om Marit kunne skrive på gipsen min. Og vips så sto jeg i et rom oppe på Blæst, og pratet med selveste søtheten selv. Skulle til å si at hun faktisk var den siste som skrev på gipsen, men etter å ha sjekket den, ser jeg at selveste Rachel har lurt inn navnet sitt der etter henne.

Sånn ellers er jeg overrasket hvor bra jeg har holdt meg i perioden med knekt tå. Jeg hadde fryktet at siden jeg ikke kunne trene på to mnd, og mest sannsynlig ble sittende i ro med foten i været, så ville jeg både legge meg ut i alle veier. Men tro det eller ei så har jeg faktisk deiligere kropp nå enn før tåknekken. Snodige greier, men skal sies at jeg har trent endel overkropp og ene foten. Så når gipsen forsvinner, må jeg trene den andre foten og rumpeballen, så er jeg back in happyshape!

2 kommentarer

Rachel

18.mar.2009 kl.23:37

Da regne æ med at æ den bedre halvdelen? Kremt! hehe...endelig!

men slutt å syt no da! :P

André Luca

18.mar.2009 kl.23:44

Æ syt jo ikke!! Nevne jo at det e mye bra med krykkan og tåa mi =)Pluss en ekstremt godt trent rumpeball!! Det e jo bare happy days hos mæ om dagan.

Skriv en ny kommentar

hits