Iversen er for dårlig!

Måtte virkelig trekke på smilebåndet når jeg leste at Øyvind Alskaker (bedreviter) har uttalt til Dagbladet at Iversen er god nok for Premier League. Alsaker er sikkert en trivelig kar, men her er han rett og slett langt på jordet.

Først tar vi litt om den engelske toppdivisjonen. Det spilles to til tre kamper i uka, det er et tempo som norsk fotball kan se langt etter, og kravet for å spille er relativt høyt. Spesielt siden England alltid har vært flinke med talentutvikling og sine spillerakademier. Men de siste årene har importen av klassespillere økt kolossalt.

Så kan vi ta for oss Steffen Iversen. Han er gammel. Ikke bare gammel på papiret, men han er virkelig gammel ut på grasmatta også. Han er treg, vanvittig treg og har ikke sjanse til å følge tempoet i England. Men det som gjør at jeg er 110% sikker på at Iversen ikke har noe å gjøre i Premier League, det er at han er helt vanvittig lat og sytete. Rett og slett en slask, som min mor ville sagt.

Han har ikke vilje, lysten eller kreftene til å kunne konkurrere ut noen på det øverste nivået i England.

Det er litt typisk norsk journalistikk og ta av etter småting. Iversen putta tre mål mot Haugesund sist kamp, og nå skal han hauses opp i skyene for dette. Haugesund og Tottenham er et stykke fra hverandre. Drillo tok ikke ut Iversen på landslaget, og det med en grunn. Han er ikke god nok. Folk kan være så ydmyk og snill de bare vil for å ikke gjøre Iversen lei seg, men det er fakta. Han er ikke god nok. Nei Iversen, hold deg til pils på Solsiden og smulteringer på 7-Eleven.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Luca

Luca

27, Trondheim

Luca er en av de bedre bedreviterne her til lands, og er en enormt trivelig kar.

Kategorier

Arkiv

hits