La Petter være en vinner! 

I det siste har media-Norge og selvfølgelige våre bedrevitere Ulvang og Aalsgaard gått helt bananas for at Petter var snurt etter å ikke ha vunnet. Hvorfor de føler en trang for å uttale seg skjønner ikke jeg, men man kan spekulere i om sokkesalget til Ulvang er dalende, og muligens skal Aalsgaard lansere ett eller anna nesehårs produkt de kommende ukene.

Janteloven er noe piss! Petter Northug er det jeg kaller en ekte vinner, han innehar den viljen, den tørsten en ekte vinner har. Så hva er så en ekte vinner? Jo de fleste menneskeforskere vil vel ha frem at en ekte vinner er en som vinner men som også blir glad på andres vegner når de vinner... Dette er pisspreik som finnes så altfor ofte i disse x antall selvhjelpsbøker som er der ute. En ekte vinner er en som av hele person, både fysisk og psykisk vil gjøre alt for å vinne. Du skal ikke smile, klappe og være glad når du taper. Det er faktisk en menneskerett å være sint, skuffa og i dårlig humør.

Selvtillit, vinnervilje og outside mainstream er noe Ole Nordmann sitter å er livredd for i sin lune lille stue. Så når en fresk kar som Petter tør og si rett ut hva han tenker og føler så "sjokkerer" det hele lille Norge. De gamle skikameratene Ulvang og Aalsgaard har nok for mye skivoks i både ører og øyer til å se hvor viktig nettopp Petter er for skisporten. Han er den eneste i skisporet som får folk som ikke liker langrenn til å sitte spent både før og etter løpet, i håp om en fresk linje fra vår nummer 1.

Så får vi håpe sokke- og nesehårklippersalget tar seg opp til januarkampanjen starter!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Luca

Luca

28, Trondheim

Luca er en av de bedre bedreviterne her til lands, og er en enormt trivelig kar.

Kategorier

Arkiv

hits