Hamnahallen sprekker!

Foto: Jonas Hansen, iTromso

 

I går, 1.januar så meldte itromso.no om at taket på Hamnahallen har rast sammen. I følge rapporter så skal snøfall ha vært hovedårsaken til dette.

For et par uker siden ble det kjent at det opprinnelige budsjettet på bygget var fem millioner kroner, men allerede var steget over 20 millioner kroner, og det er enda ikke ferdigstilt!

Hvordan kan i all verden et telt koste over 20 millioner kroner?! Hvorfor er det ingen i Tromsø og spesielt Hamna som reagerer på at Tromsø kommune sløser bort over 20 millioner kroner av skattebetalernes penger?! Her mangler vi sykehjemsplasser, veien er dårlige og det fysikalske tilbudet til eldre er ikke-eksisterende, og så klarer man å kaste bort 20 millioner kroner på et enormt telt som ikke tåler et par dager med snø.

Været i Tromsø kan ikke si å være i nærheten av noe ekstremt, det har vært litt snøfall de siste dagene, men vi bor jo tross alt i nord, og bygger du et bygg, så tar du høyde for at det kan komme litt snø.

Greit nok, ingeniørene som holder på med dette bygget har trolig hatt julebordsesong helt siden de startet byggingen og vitnemålskarakterene deres kan ikke vært mye over akkurat godkjent. MEN at Tromsø kommune kan være så inkompetent i en anbudsprosess, og ikke ta høyde for reelle kostnader er urovekkende og sjokkerende.

Sitter her med en følelse av Tromsø kommuner ikke sitter på noe økonomisk kompetanse. Og sakene som har vært i media dette året viser vel dette. Gullegget, OL og spørsmålet er hvor kommer neste budsjettsprekk som borgere av Tromsø og forøvrig hele Norge må betale?

Les artikkel og engasjer deg: http://www.itromso.no/nyheter/article417948.ece

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Luca

Luca

28, Trondheim

Luca er en av de bedre bedreviterne her til lands, og er en enormt trivelig kar.

Kategorier

Arkiv

hits